A Parola Vendéglő 1985-ben nyitott Szentendre, Izbég városrészben. Mai napig az eredeti tulajdonos és családja által vezetett, a szó szoros értelmébe vett Vendéglő, ahova ha betér nem csak házias kosztot kap, de házias kiszolgálasban is részesül. Olyan magyaros vendégszeretben, amit ma már csak elvétve lehet találni.
Hozzávetőlegesen hetven vendégnek tudunk kényelmet biztosítani két belső helységünkben. Egyedileg épített kandallónk mind esztétikus és romantikus is egyben valamint a fatüzelésü kemence ami hagyományos, rég elfeledett ízvilágot kínál, amelyben megrendelésre akár az Ön kedvenc sültjét is elkészítjük kérésére. Étlapunkról házias magyar ételekből, hazai borokból, finom desszertekből választhatnak kedvükre kedves vendégeink.
Hétköznapokon délben több fogásos menüvel is tudunk szolgálni. Fedett teraszunkon kellemesen körülmények között érzhetik magukat forró nyári napokon is.
Rendezvények lebonyolításat örömmel vállaljuk legyen szó baba-zsúrrol vagy üzleti megbeszélésről, sőt kérésre zenészt is tudunk bisztosítani. Körülbelül, havonta egyszer pedig ellátogat hozzánk a nemzetközileg is elismert és rendkívül kedvelt Hot Jazz Band, valamint Bolba Éva a gyönyörű hangú énekesnő.

Vendéglőnket a házias ételek és házias kiszolgálas teszi igazán egyedivé. Térjen be hozzánk!
Várjuk szeretettel a Parolában!

Nálunk a parkolás egyszerű és ingyenes.